Wednesday, March 31, 2010

Don't you ever stop!

Never stop seeking the guidance from Allah.

dwelling in my own dilemma
in the middle of my struggle to analyze all the data for my final year project (owh, all those 290 samples does give me a headache! have to really 'squint' my eyes looking at the 100+ chi square tables. master in chi square, perhaps? hihi). whilst, i have this 'chronic' type of dilemma regarding my career pathway. huh! luckily when i called my mom yesterday, i felt a very deep relief. feel sooo grateful to have a very understanding mother, that will always give her 'restu' to any of the choices that i make. siap tanya lagi, "nak suruh mak doa macam mana ni?" (sebab mak pun macam pening-pening dengar aku plan a, b, c, d, n seterusnya..hihi). tak cukup dengan memeningkan diri sendiri, a few of my colleagues were also affected. jadul? hehe.

yang penting sekarang, istikharah tanpa henti. never, ever, stop seeking the guidance from Allah, as He knows the best. apa-apa pun yang bakal berlaku, pasti ada hikmahnya. for those who read this entry, please tadah kedua belah tangan anda, n read this together with me:


"semoga Allah menunjukkan jalan yang terbaik buat Khamisah dan seluruh umat Islam, dan mengurniakannya kejayaan di dunia dan akhirat. dan semoga Khamisah dan sahabat-sahabatnya bertambah-tambah kerajinan dan kesungguhan untuk menyiapkan research mereka. ameen"

thanks for your prayer! ^_^


will this be the road not taken, or the road that will be taken? hmmm..



p/s: syafakallah, to my dearest brother, hud, as he was diagnosed positive for Influenza A. sedih sebab tidak dapat pulang ke rumah. huhu. to all, take care of your own health. mak kata sekarang banyak virus. so, silalah jadi extra pembersih..

4 comments:

  1. Dont ever stop, khamisah..May Allah ease you in ever steps you take..

    Jangan merepek2 sudah, aku 'cubit' karang..haha

    ReplyDelete
  2. ameen. asek nak pukul aku je (eleh. pura2 sopan dengan penggunaan 'cubit'. ^_~). tunggu ar aku n ria jadi badang nanti.. huhu

    ReplyDelete
  3. salam ziarah. Dah nak kuar universiti dah dia ni ya.. Dtg2la melawat adik2 lagi ya

    ReplyDelete
  4. bi iznillah. doakan kakakmu ini. ~_~

    ReplyDelete