Friday, September 4, 2009

Diari Ramadhanku....

Alhamdulillah, berkesempatan juga menulis di blog kesayangan. hampir setiap hari aku dijamah dengan presentations. lemah longlai badan terpaksa menyiapkan segala tugasan. lagi-lagi di kala laptop kesayangan mula meragam. mary kata, "anniversary eh, hum?" (gara-gara insiden malang laptop aku pada ramadhan yang lepas. huhu). sabar saja atas segala musibah. dah immune? perhaps.

sayonara, NurSS...
working with all the board members memang seronok. especially, bila ada meeting ad hoc di kalangan mainboard. surely i will remembber all those moments. hopefully, the new line up will be able to carry out the responsibilities much more efficiently. all the best, everybody! paling sayu, bila serah fail kat shikin (the new VP 1). shikin kata, "lepas ni awak takde, tinggal kita sorang-sorang". huh, sangat sayu. you are not alone my dear sister. yang pasti Allah sentiasa bersama kamu.

with all the mainboard of NurSS 08/09 (before our last meeting with DDSA)

my last Ramadhan with them...
dalam kesibukan menyiapkan segala tugasan, sempat juga me n my classmates berkelah di depan masjid negeri untuk ifthar bersama. sangat-sangat sweet.


bila dah final year ni, mudah benar aku beras sayu. sikit-sikit rasa macam syahdu je. mungkin jugak sebab dah sampai level geront punye group. bila grad, mesti takde dah nak rase pengalaman-pengalaman yang best mcm waktu belajar ni. that's why i'm trying my best to cherish all the remaining time, while i am still an undergraduate student. akanku gagahkan jugak diri untuk menghabiskan satu tahun yang terakhir. usaha keras ye, humm!

p/s: berusaha memanfaatkan Ramadhan yang berbaki...

4 comments:

  1. sempat agi..kata cam dah demam..wuwuwu..

    ReplyDelete
  2. em, sedih jugak hummy... Our last Ramadhan together here...

    ReplyDelete
  3. salam alaik humm, sedih bangat bila baca entry ni, hampir menitis air mata...banyak kita nak kongsi dgn awk humm...hu3...sebenarnya 'ujian' bt sy telah bermula. Jawatan adalah satu ujian. rindu nk meeting dgn awak.hu33

    ReplyDelete
  4. fiey: huhu. mmg tak larat dah ni. tapi nak jugak post entry ni. prof maung pun risau2 dah tengok aku. hihi

    naddy: sedih kan? takpe, dah grad pon, if ade rezeki, insyaAllah jumpe lagi

    syikin: sabar ye syikin. kite akan sentiasa doakan awak. kalau rindu kat kite, miscall k. hikhik.

    ReplyDelete