Tuesday, March 1, 2011

the outcome of stress

tanpa menghiraukan kerja yang menimbun, serta projek mini yang masih tergendala, inilah hasilnya. supper sempena menonton siri akhir 'Hani'. hehe


first batch: sweet buns



second batch: cheezy sweet buns


enough, khamisah. berazam meletakkan usaha yang lebih gigih terhadap pelajaran sebelum bergelut dengan final exam yang semakin hampir. may Allah bless us all.

6 comments:

  1. wahh..ni uli sndiri ke gune breadmaker? superb! nak recipe =)

    -mary-

    ReplyDelete
  2. Mmm..nk stay dgn humm la camni, tp time humm stress je. Kalu humm x stress, akan buat humm stress slalu sbb pastu akan dapat mkn. Nyam3..

    ReplyDelete
  3. mary: saya uli dengan tulang empat kerat. haha. insyaAllah, bila i pulang nnt ye, i emel resipi. tinggal di rumah.

    zarina: haha. nk stay skali dialu2kan. part nk buat slalu stress tu yang poning. u'll definitely become pening as well sebab kena layan kerenah saya di kala stress. haha.

    ReplyDelete
  4. huhu.. a good and positive stress... =)

    ReplyDelete
  5. didy: itulah. kene twist around all those negative factors. awak. sori eh. ari ahd aritu mmg bz sikit kat umah. tak dan nk berbalas sms ngan awak. huhu

    ReplyDelete
  6. Yummie! Bila bole rasa air tangan hamm nih??

    ReplyDelete